Test jap!

Akhirnya, punat dua kat laptop ni dah boleh digunakan. Caranya, tekan selama yang boleh dan sekuat yang boleh sampai keluar nombor dua. Word dua je aku pakai. Penat nak tekan-tekan bagai. Kalau dulu pakai yang besar, untuk sementara ni , pakai je si kecik dulu. Tunggu yang besar dihantar gi kedai. Yang kecik ni takleh harap sangat. Jangan risau ek. Post ni tak panjang. Saja nak test sikit. Nak update sikit. Nak buang list lagu. Takyah le letak lagu lagi. Tak minat dah dengan lagu tu hahah.

Sekian post kali ini. Bai.

Comments

Popular posts from this blog

Majlis Perwakilan Pelajar

Minah sekut

Rabak