Posts

Showing posts from March, 2017

Why never appreciate people, bro?

Hi, its been a while since last post because got some trouble to connect wifi. Terpaksa angkut harta karun keluar bilik sebab nak kasi connect internet. I dont really have time actually.But if do, I choose to sleep all day or go out somewhere instead
Dah masuk setahun dah aku kerja. Cari duit sendiri, walaupun masa tengah sesak tu gi tunjuk muka comel kat bapak aku, try cucuk kot-kot ada RM100. Walaupun takde benda yang perlu aku fikirkan sangat, tapi makanan semua mahal-mahal :( Kalau sedap, takpelah jugak duit habis cepat. Ni hidup segan mati tak mau je rasa. Ke aku yang dah bosan suap makanan yang ada di sekitar Parkcity Mall tu? Sekarang ni pun dah ada komitmen baru, selain dari tak cukup duit untuk beli makanan, aku jugak perlu fikir makanan untuk skuter aku. Minyak la apa lagi. Nasib baik la tempat kerja tak jauh sangat dari rumah so tak kisah sangat nak isi minyak tiap-tiap hari. Tapi kalau datang mood aku rajin nak jelajah Bintulu yang terchenta ni, kena la fikirkan soal miny…