Posts

Showing posts from December, 2017

Almost there

Heyyo! 
Its been a long time already since my last post on this blog. Sorry! Probably been to busy with student life. You know, being sleepy and hungry can make you forget everything. And yeah, almost final. And almost home! Guess I am eager to go home rather than waiting for final. But of course, final then home! 
Aku dah daftar subjek untuk next semester. Dan proses sebelum mendaftar subjek tu, kena jumpa dengan penasihat/penyelaras akademik (idk which one. Ada orang sebut penasihat. Ada yang sebut penyelaras. But we all semua sepakat sebut, PA je). Punya susah nak jumpa dengan PA ni. Hari yang sepatutnya dia available, pun dia takde. Terpaksa selit kertas bawah pintu semata-mata nak notify dia untuk mintak tolong bukakkan sistem so kitorang boleh daftar subjek. Bila dah lewat sikit daftar subjek, tak sama kelas dah aku dengan budak 3 orang tu. Kelas core je boleh together. Yang lain, aku sorang je hahaha. Nvm. Okey je. Making new friends is always the best part in uni. 
Salah satu…