Posts

Showing posts from January, 2018

Balik!

Actually dah sampai rumah dah pun baru nak update. Halo peeps! Updating blog dari rumah yallss! Setelah 4 bulan merengek nak balik, finally dah sampai pun ke negeriku terchenta inih! 
Actually pasni aku nak ambik flight malam jelah kalau dari KL. Taknak dah ambik flight pagi. Mengantuk siot! Kalau sampai malam, boleh terus tidur lepas je take off. Haritu mengantuk gila dah sampai je kat Bintulu. Even dalam flight, lepas orang sebelah dah ambik tempat diorang aku terus tidur. Tak dengar dah apa stewardess dok peraga kat depan tu. Yang aku tau mata aku dah mengantuk gila dan aku dah tak mampu bertahan... 
Aku rasa masa tu memang on time kut sampai. Cuma lama tunggu diorang keluarkan luggage je. Dengan muka mamai gila turun dari flight tapi syukur sampai. Walaupun cuaca sendu-sendu je kat sini. Aku rasa satu Malaysia sekarang ni memang tengah musim hujan. Pastu ramai yang acacah winter. Tengkorak kau winter. Sampai sampai je sini, terus pekena ayam penyet kegemaranku wuhuuu. Actually na…