Posts

Showing posts from April, 2018

Almost

Hi. Sorry sangat jarang datang sini. Biasa membebel kat Twitter je tapi pastu delete balik sebab topik bebelan vulgar sangat. 😂 (oh did they got new feature here? Tak perasan pulak ada emoji dah.) 
Baru semester 2 je. Masih dalam hitungan pelajar Tahun 1. Tapi sibuk macam ni? Wow! 😐 
Bukan sibuk assignment sangat. Tapi sibuk event kolej. Alhamdulillah event kolej went very well. Tak tau bilanya diorang nak buat post mortem meeting. S/U tak sabar nak sign out ni. Nak delete number toxic tu. HAHAH. Opss. 
Habis satu event, then aku melantik diri sendiri sebagai S/U untuk kokurikulum Bakti Siswa pulak. Allahu. Nina...kenapa kau rajin sangat ni.... Lupa ke stress jadi S/U NW macam mana? 😅 Kena pulak yang dalam group koko ni, masing-masing newbies. Means semua akan mengharapkan manusia-manusia yang ambik jawatan top untuk bagi arahan. Dan segalanya, akan dilalukan pada aku, Kak Nina yang gila ni. Kenapa gila? Dah tau bingung memang akan sentiasa melanda, tetap jugak risk diri sendiri u…